Wyjście do Muzeum Dobranocek

29 / 03 / 2022

Nasze piątkowe wyjścia, w których całą uwagę skupiamy na podopiecznych Fundacji, stały się już tradycją 💜 W tym tygodniu był to czas dla tych najmłodszych 🤗

Z inicjatywy Patrycji, której serdecznie dziękujemy, wybraliśmy się odkrywać magiczny świat bajek w naszym rzeszowskim Muzeum Dobranocek 🧸 Miejsce to sprawiło ogromną radość zarówno dzieciakom, jak i nam. W końcu sami kiedyś z niecierpliwością czekaliśmy na ulubione bajki i bardzo miło było powrócić wspomnieniami do beztroskiego czasu dzieciństwa 😊

A dzieciaki? Ich radość z każdego wyjścia jest bezcenna! 🥰 Nic tak nie motywuje do działania, jak widok naszych podopiecznych, którzy z wielkim uśmiechem w każdy piątek równo o 16:00 czekają przy drzwiach gotowi do wyjścia. Dzięki temu widzimy, że to, co robimy, ma ogromny sens ❤️

Każde wyjście łączy się z wydatkami finansowymi, które pokrywami dzięki Waszemu wsparciu. Jeśli chcesz nam pomóc, prosimy o nawet najdrobniejsze wpłaty: wsparcie.fundacjaswiatbezbarier.pl💕

Inne aktualności

ikona
Zróbmy RAZEM coś dobrego!
śwatbezbarier
Fundacja Świat Bez Barier