ikona

Rzeszów dla Ukrainy - oto nasz kolejny projekt!

30 / 03 / 2022

Działalność lokalna jest naszym priorytetem. Sprawmy, aby nasze społeczeństwo było tylko lepsze i zaangażowane w pomoc drugiemu człowiekowi!

Projekt “Rzeszów dla Ukrainy” polega na stworzeniu świetlicy, w której będziemy prowadzić zajęcia z języka polskiego i języka angielskiego zarówno dla dzieci, jak i ich mam zza naszej wschodniej granicy. Chcemy stworzyć miejsce, w którym nie będzie żadnych barier, a nauka będzie odbywała się w kameralnej i przyjaznej atmosferze 🤗

Skąd pomysł na ten projekt? 🤔   Wyrównanie szans edukacyjnych dla każdego dziecka to jeden z najważniejszych celów Fundacji Świat Bez Barier. Uważamy, że wiedza otwiera świat, dlatego chcemy stworzyć odpowiednie warunki do rozwoju dla wszystkich dzieci - niezależnie od tego skąd pochodzą.

🔵 Zajęcia będą odbywać się w:

• ➖   poniedziałek:
  • ➖   10:15 - 11:00
  • ➖   11:15 - 12:00
  • ➖   12:15 - 13:00

• ➖   piątek:
  • ➖   9:45 - 10:30
  • ➖   10:45 - 11:30
  • ➖   11:45 - 12:30

🟡 Gdzie?

W Badaboom na ul.Architektów 14A w Rzeszowie 🏠

🔵 Jak możecie pomóc?

• ➖   przekażcie nam książeczki edukacyjne lub artykuły szkolne
  • ➖   wpłacajcie pieniądze na konto naszej fundacji, a my wykorzystamy je na cele pokrycia kosztów tego projektu

🟡 Chcesz osobiście zaangażować się w projekt?

Jeśli cechuje Cię kreatywność, wiesz, jak przekazać wiedzę i masz podejście do dzieci, dołącz do nas! Szukamy osób, które chciałyby poprowadzić nie tylko zajęcia z języka polskiego lub angielskiego, ale również inne ciekawe zajęcia, które mogłyby zainteresować dzieci 😊

Liczymy na Was! 💙💛

Inne aktualności

ikona
Zróbmy RAZEM coś dobrego!
śwatbezbarier
Fundacja Świat Bez Barier