Finał akcji MIKOŁAJ 2022

12 / 12 / 2022

👉 Finał akcji MIKOŁAJ 2022 już za nami... 🎅
Mimo, że od tego czasu minęło już kilka dni, te piękne emocje i pozytywna energia nadal nam towarzyszą!

➡ 2 grudnia spotkaliśmy się w siedzibie naszego biura wraz z wszystkimi chętnymi osobami podczas pakowania prezentów dla naszych podopiecznych. Oprócz wolontariuszy Fundacji Świat Bez Barier i pracowników firmy InteractiveVision wspomogli nas pracownicy Polskich ePłatności, Rzeszów Rockets, Fryzjerzy Rzeszów, Visanto, rodzice oraz dzieciaki z Beniaminek Soccer School Rzeszów, PODIUM oraz prywatne osoby i nasi przyjaciele.

Przez kilka godzin przygotowywaliśmy spersonalizowane prezenty dla dzieciaków, według ich marzeń zapisanych w listach do Świętego Mikołaja.

👉 Marzenia były przeróżne, ale każde z nich było tak samo ważne. Zrobiliśmy wszystko, aby zrealizować wszystkie punkty z listów!

🎅 Po pracowitych przygotowaniach nastąpił najbardziej wyczekiwany dzień - szczególnie przez naszych podopiecznych, ale i przez nas oraz wszystkie osoby, które wsparły akcję.

4 grudnia wraz z najważniejszą personą tego dnia - Świętym Mikołajem - i naszymi wolontariuszami wyruszyliśmy w podróż do miejsca, gdzie czekały na nas dzieci.

🎄 Dzięki dziewczynom z Bake my Day i Smaczna Kluska udało się przygotować smakowite poczęstunki dla podopiecznych.

Przy akompaniamencie kolęd i świątecznych melodii nastąpiło obdarowywanie dzieciaków prezentami przez Świętego Mikołaja!

Radosnym okrzykom nie było końca! Emilka - jedna z naszych podopiecznych - stwierdziła, że “to najlepsze święta w jej życiu”. To było najpiękniejsze podziękowanie dla nas wszystkich za całą pracę, jaką wykonaliśmy przez ostatni czas! 🥰

To jest właśnie nasz cel - sprawić, aby dzieci uwierzyły w to, że czeka na nich bardzo dużo dobrego, bo są warte każdego wsparcia! A my jesteśmy i działamy dla nich! 💜

👉 Wraz z naszymi sponsorami, partnerami i osobami prywatnymi przygotowaliśmy 24 spersonalizowane prezenty. Każdy z podopiecznych otrzymał również paczkę ze słodyczami i kosmetykami. Dzieciaki dostały również bilety na mecz futbolu amerykańskiego oraz gadżety od Rzeszów Rockets! 💪 Nie zabrakło dodatkowych upominków

!! Ogromne podziękowania kierujemy do każdej osoby prywatnej, która dołożyła od siebie cegiełkę do tej akcji. Dziękujemy za poświęcony czas, za wsparcie rzeczowe i pieniężne!
Bez Waszego zaangażowania by się nie udało
Jesteście najlepsi!!

Inne aktualności

ikona
Zróbmy RAZEM coś dobrego!
śwatbezbarier
Fundacja Świat Bez Barier